Blog – YogaCura

Yoga og mental sundhed

Siden, hvor du kan læse meget mere om yoga og mental sundhed og tilstande som depression, angst og stress. Dyk ned i hvordan du kan forstå disse lidelser, og hvad du kan gøre for at håndtere dem. Bliv klogere på behandling, selvhjælp, redskaber mv.

På siden har vi et særligt fokus på yogaens fantastiske værktøjer til mental trivsel, lindring og sundhed.

Yoga Adventskalender 2023

Yoga Adventskalender 2023

Slip julestress og tankemylder – og støt samtidig et godt formål.

Årets julekalender har fokus på at dele ud: * Du får afstressende pauser med rolige yoga i en travl juletid * Depressionsforeningen og Angstforeningen får 50% af indtægten fra kalenderen.

Din investering: Kr. 177

Yoga mod angst og depression

læs mere

Oplever du ubalance i krop og sind? Vidste du, at du kan dyrke yoga for angst, stress og depression. Yoga kan være med til at lindre symptomerne, stabilisere humøret og genoprette den mentale balance.

Få 5 tips til en dybere yogapraksis

Video

Få adgang til videoen med 5 tips til en dybere yogapraksis, som du bør kende, hvis du gerne vil have bedre kontakt til dig selv

Få adgang til webinaret: Hvorfor Yoga hjælper mod stress, angst og depression

Webinar

Få adgang til hele webinaret om, hvorfor yoga virker mod stress, angst og depression. Yoga er nemlig for både krop og sind.

Test for angst

Test dig selv

Her kan du teste dig selv for angst – og få et fingerpeg om, du er ramt af angstsymptomer og i hvilken grad. Testen er international brugt og anerkendt.

Test for stress

test dig selv

Test dit stress-niveau her ved at svare på spørgsmålene i denne test. Testen kan give dig en indikation af, om du er ramt af stress og i hvilken grad.

Yoga mod stress

Læs mere

Har du ubalance i krop og sind? Vidste du at du kan bruge yoga mod stress. Forskning har vist at yoga er en effektiv måde at berolige og balancere nervesystemet.

Test din mentale trivsel

test dig selv

Her kan du tage temperaturen på din mentale trivsel. Testen kan være med til at fortælle dig noget om, hvor godt du har det lige nu. Testen er udviklet af WHO, og er anerkendt og brugt i mange dele af verden.

Test for depression

test dig selv

Ved hjælp af denne test (MDI), kan du undersøge om du i øjeblikket har symptomer på depression og i hvilken grad. Testen er internationalt brugt og giver en god indikation af din tilstand lige nu.