Blog – YogaCura

Yoga og mental sundhed

Siden, hvor du kan læse meget mere om yoga og mental sundhed og tilstande som depression, angst og stress. Dyk ned i hvordan du kan forstå disse lidelser, og hvad du kan gøre for at håndtere dem. Bliv klogere på behandling, selvhjælp, redskaber mv.

På siden har vi et særligt fokus på yogaens fantastiske værktøjer til mental trivsel, lindring og sundhed.

Et yogisk perspektiv på mental lidelse

Læs mere

Mental lidelse opstår, når vi fjerner os fra vores sande, oprindelig selv. Yoga kan hjælpe os til at genskabe forbindelsen igen.

5 grunde til, at yoga virker mod angst og depression

Læs mere

Yoga virker mod angst og depression ved at påvirke hjerne, nervesystem, styrke din krop-sind-forbindelse og skabe balance på flere planer

5 myter om depression, du ikke skal tro på

Læs mere

Lad os aflive nogle af de myter, der stadig eksisterer om depression, selvom det er en af de mest almindelige psykiske lidelser i Danmark.

Yoga mod angst og depression

læs mere

Oplever du ubalance i krop og sind? Vidste du, at du kan dyrke yoga for angst, stress og depression. Yoga kan være med til at lindre symptomerne, stabilisere humøret og genoprette den mentale balance.

Test for angst

Test dig selv

Her kan du teste dig selv for angst – og få et fingerpeg om, du er ramt af angstsymptomer og i hvilken grad. Testen er international brugt og anerkendt.

Test for stress

test dig selv

Test dit stress-niveau her ved at svare på spørgsmålene i denne test. Testen kan give dig en indikation af, om du er ramt af stress og i hvilken grad.

Yoga mod stress

Læs mere

Har du ubalance i krop og sind? Vidste du at du kan bruge yoga mod stress. Forskning har vist at yoga er en effektiv måde at berolige og balancere nervesystemet.

Test din mentale trivsel

test dig selv

Her kan du tage temperaturen på din mentale trivsel. Testen kan være med til at fortælle dig noget om, hvor godt du har det lige nu. Testen er udviklet af WHO, og er anerkendt og brugt i mange dele af verden.

Test for depression

test dig selv

Ved hjælp af denne test (MDI), kan du undersøge om du i øjeblikket har symptomer på depression og i hvilken grad. Testen er internationalt brugt og giver en god indikation af din tilstand lige nu.