Tid til mental sundhed nu

Indhold, der ikke koster dig en krone

Her på siden, har jeg samlet alt det, som ikke koster dig en krone. Du kan f.ex. få adgang til en gratis yogaklasse for enten angst eller depression, få tips til en dybere yogapraksis, teste dig selv og din mentale sundhed og meget mere

Yoga-indhold

yoga for angst

Yogaklasse for Angst

INDRE RO I BÅDE KROP OG SIND

Oplev, hvordan du kan berolige både din krop og dit sind ved hjælp af de rolige og nærværende yoga-øvelser i denne klasse.
Mærk, hvad yoga kan gøre for DIT mental helbred

yoga for depression

Yogaklasse for depression

LØFT DIN ENERGI OG HUMØR

Oplev, hvordan du få tunghed og nedtryktheden ud af krop og sind ved hjælp af de rolige og nærværende yoga-øvelser i denne klasse.
Mærk, hvad yoga kan gøre for DIT mental helbred

5 tips til en dybere yogapraksis

DU BØR KENDE, HVIS DU VIL HAVE BEDRE KONTAKT TIL DIG SELV

I denne 20 minutters video får 5 tips til måder, du kan arbejde dybere med at sanse, mærke og komme i kontakt med dig selv på yogamåtten.

Hvorfor yoga virker ved depression, angst og stress

FÅ ADGANG TIL AT SE WEBINARET

Du får ny indsigt i, hvorfor yoga er en velegnet metode til at styrke mental sundhed samt lindre stress, angst og depression. 

Test dig selv og din mentale sundhed

Test for depression

Ved hjælp af denne test (MDI), kan du undersøge om du i øjeblikket har symptomer på depression og i hvilken grad. Testen er internationalt brugt og giver en god indikation af din tilstand lige nu.

Yogaklasse for angst

Her kan du teste dig selv for angst – og få et fingerpeg om, du er ramt af angstsymptomer og i hvilken grad. Testen er international brugt og anerkendt.

Test for stress

Test dit stress-niveau her ved at svare på spørgsmålene i denne test. Testen kan give dig en indikation af, om du er ramt af stress og i hvilken grad.

Test for mental trivsel

Her kan du tage temperaturen på din mentale trivsel. Testen kan være med til at fortælle dig noget om, hvor godt du har det lige nu. Testen er udviklet af WHO, og er anerkendt og brugt i mange dele af verden.