Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af onlinekurser og andre digitale produkter hos Yogacura.dk, som ejes og drives af YogaCura – Mental Sundhed og Yoga, CVR-nr. 40831924, P. B. Lunds Vej 22, 8660 Skanderborg, tlf: 25579055, e-mail: mail@yogacura.dk. Ved køb af onlinekursus eller produkt accepterer du derved nedenstående aftalevilkår.

Betaling

Priserne er angivet i danske kroner og er incl. moms.

Vi benytter en online betalingsløsning, der hedder Stripe, hvor du bl.a. kan betale med Visa/Dankort, Visa og MasterCard.

Der er ingen transaktionsgebyr på betalinger hos YogaCura.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når login oplysninger afsendes.

Du modtager altid en faktura på den angivne e-mailadresse efter køb.

Levering

Vi bruger et system, der hedder Thinktific til at levere og formidle alle online kurser og produkter. Du får adgang til online kurser og produkter med det samme efter køb.

Dine login-oplysninger bliver, sammen med en kvittering for køb, sendt direkte til den e-mailadresse, som du har angivet ved bestilling.

Du kan bruge dine online kurser på både telefon, tablet og computer.

Reklamation

Kontakt YogaCura med det samme på e-mail: mail@yogacura.dk, hvis du oplever problemer eller mangler med et online kursus.

Du kan reklamere i mindst 1 år, efter et online kursus er leveret.

Du kan dog miste din reklamationsret, hvis der ikke reklameres inden rimelig tid efter, at manglen er eller burde være opdaget.

Vi bestræber os altid på at opnå glade og tilfredse kunder, men skulle du imod forventning være utilfreds, eller have indsigelser i forhold til dit køb af et digitalt produkt hos os, så skriv til os hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder dog ikke på samme måde ved levering af digitalt indhold, som YogaCuras onlinekurser og andre digitale produkter. Når du bestiller et online kursus, giver du samtykke til frasigelse af fortrydelsesretten efter købsprocessen.

Rettigheder

Ved køb opnås alene en brugsret til pågældende online kursus. Brugsretten er personlig.

Online kurser fra YogaCura må kun anvendes til eget brug. Det købte må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Online kurser må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt. Det betyder også, at det ikke må anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med YogaCuras virksomhed.

YogaCura har ikke ret til at fjerne indhold i kurset, som kunden har købt. Dog forbeholdes retten til at lave forbedringer, tilføjelser og foretage rettelser i udbudte online kurser og andet digitalt indhold.