Dark_png - lille (2)

Invester i din mentale sundhed

Bliv medlem af Klub YogaCura

PSX_20220609_102308-removebg-preview
2 (6)

KLUB YOGAcURA

Din online klub for rolig, sansende og mindful yoga
med fokus på mental sundhed og trivsel

Hos Klub YogaCura er du fri til at mærke dig selv,
og skal ikke sammenligne dig med andre.

Hos Klub YogaCura kan du bruge kroppen,
samtidig med at du træner sindet.

Hos Klub YogaCura kan du lave yoga lige præcis,
når du vil og hvor du vil.

2 (6)

Vil du gerne dyrke yoga for mental sundhed?

men det er svært fordi du...

HP_YogaCura_Billeder til kursusside

og du kunne godt tænke dig at...

2 (6)

Hvis du kan genkende det - så har jeg en god nyhed til dig

for jeg har nemlig skabt en online yogaklub netop for dig

i Klub YogaCura kan du dyrke yoga for DIN mental sundhed hjemme i DINE trygge rammer, tilpasset DIT humør og mentale dagsform.

Her finder du videoer med rolig, sansende og mindful yoga, som netop er den yogaform (ifølge forskning), der er mest effektiv til lindring af mentale sundhedsproblemer og styrke mental trivsel.

Er du mest interesseret i højt tempo, fedtforbrænding, pulstræning, fitness-orienteret yoga
eller at opnå et bestemt kropsideal, er Klub YogaCura nok ikke stedet for dig.

2 (6)

For i Klub YogaCura er der nemlig fokus på

cropped-Dark_png-lille-2.png

Sansning fremfor præstation

Her skal du ikke præstere, men sanse og mærke dig selv. Det er vigtigere, at du er nærværende tilstede, fremfor at du kan udføre en masse avancerede stillinger.

cropped-Dark_png-lille-2.png

langsomhed fremfor fart

At sætte tempoet ned gavner dit nervesystem, fordi hjernen får tid til at indarbejde alle input og sansninger. Et rolige tempo gør også, at du har tid til at mærke sindets respons på øvelserne.
cropped-Dark_png-lille-2.png

funktion fremfor æstetik

Det handler ikke om, hvordan en bestemt stilling ser ud, men meget mere om, hvordan den føles lige netop for dig.

cropped-Dark_png-lille-2.png

træning af det hele menneske

Her arbejder du både med din krop og dit sind, da de er uløseligt forbundet og påvirker hinanden gensidigt.

2 (6)

Du får alt dette som medlem af Klub YogaCura

cropped-Dark_png-lille-2.png

en varieret video-bibliotek

Et stadigt voksende yogabibliotek med både korte og længere videoer. Den yoga, du finder her, er al sammen rolig og mindful. Du kan finde klasser med både Hatha og Yin Yoga samt klasser med specifikt fokus på mental sundhed. Derudover er der også åndedrætsøvelser og mindful meditationer.
cropped-Dark_png-lille-2.png

medlemskab af lukket facebook-gruppe

Du får adgang til den lukkede facebook-gruppe “Yoga for Mental Sundhed”, hvor du kan finde fællesskab med andre, der har samme interesse for yoga og mental sundhed som dig. I gruppen finder også mere viden og flere øvelser.

cropped-Dark_png-lille-2.png

grundig guidning

I alle yogavideoerne vil du få en grunding guidning til øvelserne. Det er nemlig vigtigt for mig, at alle kan være med. Du får også adgang til et omfattende øvelses-bibliotek, hvor du får trin for trin guidning til specifikke yogaøvelser. 

cropped-Dark_png-lille-2.png

kompetent og engageret underviser

Jeg, Helle Østermark Sørensen, vil være din underviser i Klub YogaCura. Jeg er erfaren sygeplejerske og yogalærer med speciale i mental sundhed og sygdom – og jeg har SÅ meget på hjertet, som jeg gerne vil give videre til dig

2 (6)

Og tro mig, når jeg siger

At når du laver disse yogaklasser jævnligt, vil du

2 (6)

Vil du høre det fra andre end mig?

så Hør, hvad andre af mine skønne deltagere siger

”Helles undervisning giver mig et kærkomment fokus på selvomsorg i en travl hverdag og er stressnedsættende. For mig har Helles undervisning gjort, at jeg søger til nogle af øvelserne, når kroppen/hjernen strejker. De dage, hvor det er svært at falde i søvn, bruger jeg 4-2-4-2 vejrtrækningen til at berolige mig selv. Så yogaværktøjerne virker i praksis blandt familie-opgaverne og jobbets krav, som et skønt pusterum” - Kvinde, anonym
”Jeg har gennem 3 år, dyrket yoga hos Helle, hvilket har betydet en kæmpe forskel for mig. Helles undervisning er seriøs og veltilrettelagt. Der er variationer i indholdet, der gør at hele kroppen bliver ”brugt”. Helles seriøsitet afspejler sig i hendes undervisning, og hun skaber en ro og et mentalt velvære, der giver det bedste udbytte af yoga. Helles måde at være på, skaber tryghed og den fornødne ro til at udøve yoga. Helle har en behagelig, rolig stemme og signalerer ordentlighed i det, hun gør” - Merete Ø
”Jeg nyder Helles yogaundervisning. Det er et frirum, hvor alle kan deltage, øvet eller ej og få en masse ud af det. Det er med simple redskaber, så man kan koncentrere sig om yogaen og nyde den, fremfor at skulle bruge meget tid på at tilrettelægge hver øvelse med mange hjælpemidler. Det giver et langt bedre flow og en skøn, afslappet og fuldstændig fantastisk yogatime. Elsker det” - Charlotte R
2 (6)

Det er mig, der underviser

Helle østermark Sørensen,
Sygeplejerske, Yogalærer og Master i Sundhedsvidenskab

Gennem mange år som sygeplejerske i psykiatrien, er det tydeligt for mig, at der i vores del af verden er et ufatteligt stort behov for træning med fokus på mental balance og sundhed. Yoga er et fantastisk redskab til genoprette og styrke mental trivsel. Al min undervisning baserer sig på det, vi ved der virker – og ikke selvopfundne metoder – og derfor holder jeg mig opdateret omkring ny viden og forskning indenfor mental sundhed og yoga.
2 (6)

Din investering i din mentale sundhed og

øjeblikkelig adgang til hele yogabiblioteket er

Betal for 1 måned af gangen

Kr. 109,-

Betal halvårligt og spar 15%

Kr. 556,-

Betal årligt og spar 25%

Kr. 981,-

Når du er medlem kan du dyrke al den yoga, du vil og orker, når du vil og hvor du vil.
Den månedlige pris svarer faktisk til prisen for en enkelt real-life yogaklasse (hos de billigste udbydere) - så her får du meget mere yoga for de samme penge.

2 (6)

Men faktisk har jeg et ÅBNINGS-TILBUD til dig:

For hvis du melder dig ind inden d. 31. august får du 50% rabat på den første måned.
Hvis du vil gøre brug af tilbuddet, så benyt rabatkoden "YFMS22" ved betaling
Tilbuddet gælder kun indtil d. 31/8-2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Tilbuddet er slut og tilmelding til kurset lukket for denne gang.
2 (6)

Tilmeld dig nu og vær i gang om 10 minutter

så find bare din måtte frem

Efter din tilmelding, får du adgang til hele videobiblioteket med det samme.
Du får et login til din medlemsside. Når du er logget ind, kan du vælge mellem alle de forskellige videoer, der har forskellig længde og fokus.
Det eneste, du har brug for derhjemme for at komme i gang, er en måtte, lidt gulvplads og en internetforbindelse.

2 (6)

Stadig i tvivl, om du skal være med?

Så prøv en af mine gratis videoer her

2 (6)

Ofte stillede spørgsmål

Har du også nogen spørgsmål?
Så se, hvad andre har spurgt om? Måske du finder svar på dine spørgsmål her.
Hvis du ikke gør, så skriv endelig til mig på mail@yogacura.dk

Når du bliver medlem har du straks adgang til hele videobiblioteket. Du kan enten vælge at betale pr. måned, halvårligt eller helårligt. Du kan også til enhver tid afmelde dit medlemskab igen. Jeg ønsker, at du kun skal være her, så længe det giver mening for dig. 

Ja, det kan du sagtens. Det er også begynder-klasser, som du kan starte med for at få en grunding guidning til øvelserne. Du kan også finde et helt øvelses-bibliotek, hvor du får trin-for-trin guidning til de enkelte øvelser.

Din medlemside åbner i et internetbrowser, men du kan tilføje Klub YogaCura siden, som en genvej på din skærm, så du har hurtig og nem adgang til videoerne. 

Du kan finde videoer med forskellige længde. De korteste er ca. 15 min og de længste 2 timer. Så mon ikke, du altid vil kunne  finde en video, der passer til den dag og den tid, du har til rådighed.

Det vigtigste udstyr for at dyrke yoga, er DIG. Men derudover er en yogamåtte eller anden skridsikker måtte, det vigtigste at have. Udover det, så kommer du langt med tæpper og puder.

I nogle videoer bruger jeg også blokke, yogabælte og yogapølle, men undlad bare at investere i det, som det første. I stedet for blokke, kan du bruge et par tykke bøger, klodser etc. I stedet for et yogabælte, kan du bruge et almindeligt bælte eller tørklæde. I stedet for en yogapølle kan du bruge en sofahynde eller 3-4 tæpper rullet stramt sammen.

I alle videoerne underviser jeg i rolig og mindful yoga. I nogle vil det primært være aktiv Hatha Yoga, og i andre mere passiv Yin Yoga. Dog kombinerer jeg ofte de 2 retninger.