YOGACURA - mental sundhed

Samtaler og Terapi

Til dig med mentale helbredsproblemer, som depression, angst og stress

Vi tager udgangspunkt i dine problematikker

Samtalerne kan foregå fysisk eller online

Kompetent samtalepartner; autoriseret sygeplejerske med over 15 års erfaring med psykiatrisk behandling og forskning

Samtalerne kan kombineres med individuel yoga-undervisning

yogacura - mental sundhed

Samtaler hos YogaCura

Hos YogaCura tilbyder vi individuelle samtaler til personer med mentale helbredsproblemer. Det kan både være enkeltstående samtaler eller rådgivning, eller længerevarende samtaleforløb afhængig af dit behov.

Samtalerne varetages af Helle Østermark Sørensen, autoriseret sygeplejerske med over 15 års erfaring indenfor psykiatrisk behandling og forskning, master i sundhedsvidenskab og yogalærer i mindful yoga.

YOGACURA - MENTAL sundhed

Din situation - Dit behov

Et samtaleforløb hos YogaCura er til dig med mentale helbredsproblemer, som depression, angst og stress.

Måske er du i en situation, hvor du har behov for flere samtaler, mere støtte eller anden rådgivning, end det du modtager i det offentlige behandlingssystem (egen læge, psykiatrien mv). Her kan samtaler hos YogaCura være et supplement til dit eksisterende forløb.

Måske er du i venteposition til behandling (psykiater, psykolog), og har brug for støtte/samtale i denne venteperiode.

Måske ønsker du blot en enkelt samtale eller rådgivning i forhold til afgrænsede spørgsmål eller problematikker.

Uanset hvilke forhold, som gør sig gældende, er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig.


Mentale helbredsproblemer, som depression, angst og stress er udbredte blandt den danske befolkning, og desværre ses en stigning i antallet af personer med disse lidelser.

Mange får god hjælp og behandling hos f.eks. egen læge, privatpraktiserende psykiater, psykolog eller det psykiatriske behandlingssystem.

Imidlertid er der også mange med mentale helbredsproblemer, som ikke får dækket deres behandlings- og støttebehov. Det kan have flere årsager, enten fordi de ikke henvender sig, fordi der er lange ventetider på behandling, fordi ressourcerne i det offentlige behandlingssystem ikke er tilstrækkelige eller af helt andre årsager.

daisy-5009524_1920
Mraka

YOGACURA - mental sundhed

Dit forløb

Jeg tilbyder altid en gratis for-samtale på 30 min. hvor vi få kendskab til hinanden, og finder ud af, om der er basis for et videre forløb. Hvis det er tilfældet, laver vi en plan for dit forløb. Dit forløb kan udelukkende bestå af samtaler - eller vi kan kombinere samtalerne med yoga-sessioner. Det er naturligvis også muligt at justere undervejs.

I vores samtaler tager vi udgangspunkt i netop din situation og dine mentale problematikker. Temaerne kan f.eks. være din livssituation, arbejdssituation, livsstil, tanker, følelser og oplevelser – eller netop det, som står i vejen for, at du kommer derhen i dit liv, hvor du gerne vil være.

Jeg kan hjælpe dig med at nuancere din tænkning og oplevelser, med teknikker til at håndtere de vanskelige følelser og tanker, samt hjælpe dig til at mærke dig selv og din krop på en ny måde.

Vores samtaler kan enten foregå fysisk, hvor du møder frem i mit samtalerum – eller som online møder via din telefon, tablet eller computer.

yogacura - mental sundhed

Samtale og Yoga

Et samtaleforløb hos YogaCura kan kombineres med individuelle yoga-sessioner.

Der er videnskabelig evidens for, at yoga er effektivt i forhold til at bedre mentale helbredsproblemer, såsom stress, depression og angst.

Krop og sind hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden gensidigt. Derfor giver det god mening at kombinere yoga og samtale, som en måde at aktivere og balancere både krop og sind på.

yogacura - mental sundhed

Pris og vilkår

Der tilbydes altid en gratis for-samtale på 30 min ved nye klienter.

Pris pr. time (60 min): 550 kr.

Pris ved køb af forløb på 8 gange: 3950 kr. (10% rabat)

Går du på et yogahold hos YogaCura, får du også 10% rabat.

*Alle priser er incl. 25% moms

Ved aflysning af din tid senere end 24 timer før aftalt tid eller ved udeblivelse, vil du blive faktureret for 50% af den aftalte tid.

yogacura - mental sundhed

Din sikkerhed

Jeg fører dokumentation over vores samtaleforløb i et lukket og sikkert journalsystem. Som autoriseret sygeplejerske er jeg underlagt
tavshedspligt. Alle data, der vedrører dig, videregives ikke, med mindre du har et ønske om hjælp til formidling af bestemte data.

Som det er lovpligtigt, er min virksomhed registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og har en lovpligtig erhvervsforsikring.
Autorisations ID: 03RYD, udstedt: 30-11-2003

Book og Kontakt

Book din individuelle samtale eller yoga-session   

Kontakt YogaCura