Angst, stress eller depression? Test dit mentale helbred

Test for angst, depression, stress mv.
Tag din mentale sundhed alvorligt

Tag en test for at få indblik i dit mentale helbred

På denne side finder du forskellige test for mental sundhed og sygdom. Disse tests kan give et fingerpeg om, hvordan din mentale tilstand er nu, og evt. i hvilken grad, du kan være ramt af en af disse tilstande.

Husk dog at test ALDRIG kan erstatte en klinisk vurdering hos en læge. Så hvis du er alvorligt bekymret for dit mentale helbred – bør du altid søge læge.

Lige nu kan du teste din generelle mentale trivsel eller teste dig selv for depression, angst eller stress.

Det er vigtigt at prioritere den mentale sundhed

Både for det enkelte individ – men også for vores samfund som helhed!

Mental trivsel beskytter både mod fysisk sygdom og giver større produktivitet. Men et nyt studie viser også, at mental trivsel er af vital betydning for samfundets vækst og udvikling. Læs mere her.

Test til angst, stress og depression

Vores tests nedenfor kan påvise delelementer som kan være tegn på angst, stress eller depression hos dig. Efter du har fået dit resultat kan du være mere forbedredt på at opsøge hjælp og eventuelt starte op på et forløb hos mig.

Test for angst

Test dig selv

Her kan du teste dig selv for angst – og få et fingerpeg om, du er ramt af angstsymptomer og i hvilken grad. Testen er international brugt og anerkendt.

Test for stress

test dig selv

Test dit stress-niveau her ved at svare på spørgsmålene i denne test. Testen kan give dig en indikation af, om du er ramt af stress og i hvilken grad.

Test din mentale trivsel

test dig selv

Her kan du tage temperaturen på din mentale trivsel. Testen kan være med til at fortælle dig noget om, hvor godt du har det lige nu. Testen er udviklet af WHO, og er anerkendt og brugt i mange dele af verden.

Test for depression

test dig selv

Ved hjælp af denne test (MDI), kan du undersøge om du i øjeblikket har symptomer på depression og i hvilken grad. Testen er internationalt brugt og giver en god indikation af din tilstand lige nu.