VELKOMMEN TIL WEBIANRET:

Hvorfor Yoga virker mod stress, angst og depression

ER DU KLAR TIL MERE?

Vil du gerne dyrke yoga for DIN mentale sundhed?

Til dig, der er ny indenfor yoga

Introkurset: Yogavejen til indre ro og mental balance

Jeg anbefaler introkurset: ”Yogavejen til indre ro og mental balance” til dig, der har lidt eller ingen erfaring med yoga og gerne vil lære, hvordan du bruger yoga til at afhjælpe depression, stress, angst mv. og skaber et liv i bedre mental og følelsesmæssig balance!

Kurset foregår over 3 dage, hvor vi følges ad. Hver eneste dag i kurset får du en undervisningslektion og en yogaklasse – og hver aften kl. 19.00 mødes vi online.

Med kurset får du en god introduktion til Yoga for Mental Sundhed, og bedre forudsætninger for, at lave yoga, der gavner dig mentalt og følelsesmæssigt. Du vil også blive bedre udrustet til at deltage i YogaCuras øvrige kurser og tilbud.

Til dig, der kender til yoga

Klub YogaCura – medlemsklubben for rolig, mindful yoga

Hvis du allerede kender til rolig og mindful yoga og de mentale gevinster deraf, og gerne vil i gang med det samme, kan et medlemskab af Klub YogaCura være noget for dig.

Det er klubben til dig, der gerne vil sætte tempoet ned, styrke din mentale sundhed eller bruge yoga til at lindre og afhjælpe stress, angst og depression – og som gerne vil gøre det hjemme i dine trygge omgivelser.

I Klub YogaCura træner vi både krop og sind – fordi yoga er for hele mennesket.

Du får de første 14 dage gratis – så du kan prøve om klubben er noget for dig.