YOGACURA - mental sundhed

Yoga for Angst

8 ugers holdforløb

Yoga er effektiv til at lindre og bedre angst-tilstande

Holdforløb med 1½ times yoga om ugen indeholdende øvelser, der er gavnlige mod angst

Små hold med max. 8 deltagere for ro og nærvær

NÆSTE FORLØB starter d. 20. august kl. 9.00

YOGACURA - mental sundhed

Yoga kan lindre og bedre angstlidelser

Angstlidelser er temmelig udbredt blandt den danske befolkning i forskellige former, og kan i nogle tilfælde være meget invaliderende og påvirke muligheder for uddannelse, arbejde og socialt samvær negativt.

Angst-lidelser har det ofte med at manifestere sig meget kropsligt. På denne baggrund giver det god mening at arbejde med angsten gennem kropslige øvelser.

Flere og nyere videnskabelige studier peger på, at yoga kan være en effektiv behandlingsmulighed for forskellige former for angst, idet en hyppig yogapraksis ser ud til at kunne reducere angstsymptomerne og give en bedre oplevet livskvalitet.

YOGACURA - mental sundhed

8-ugers forløb for angst

YogaCura udbyder nu et holdforløb for personer med en angst-lidelse.

Holdforløbet er udviklet på baggrund af videnskabelig evidens, teori og undervisers egne erfaringer fra 16 år som sygeplejerske i Psykiatrien.

yoga

På holdet arbejdes med en rolig yogapraksis bestående af fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og  mindfulness-teknikker, der skal hjælpe til at lindre og bedre dine angst-symptomer, din evne til at fungere i hverdagen og din livskvalitet.

Forløbet løber over 8 uger, med yoga 1 gang ugentlig a 90 minutters varighed.

Der optages kun 8 personer på holdet, for at kunne imødekomme og rumme den enkelte deltagers udfordringer

YOGACURA - mental sundhed

Underviser

Helle Østermark Sørensen, Eksamineret Yogalærer, Autoriseret Sygeplejerske, Master i Sundhedsvidenskab

Forløbet ledes og udbydes af YogaCuras stifter; Helle Østermark Sørensen, der er uddannet yogalærer i Mindful Hatha Yoga og Yin Yoga. Helle har desuden 16 års erfaring som sygeplejerske i Psykiatrien, 5 år i klinisk behandling og 11 år i psykiatrisk forskning, og har en Master i integreret sundhedsvidenskab. På denne baggrund har Helle stor erfaring og kendskab til de udfordringer, som personer med angst møder - og vil kunne imødekomme og vejlede den enkelt i forhold til dennes udfordringer. 

Pris og Tilmelding

Dette lukkede hold tilbydes udelukkende til personer med en angst-lidelse.

Pris for forløbet, incl. moms er 1.295 kr.

Ønsker du mere information eller blot tale med mig, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 25 57 90 55 eller på mail@yogacura.dk eller via kontaktformularen.