YOGACURA - mental sundhed

Yoga for Depression

8 ugers holdforløb

Yoga er effektivt til at lindre og bedre depressionsymptomer

Holdforløb med 1½ times yoga om ugen indeholdende øvelser, der er gavnlige mod depression

Små hold med max. 8 deltagere for ro og nærvær

NÆSTE FORLØB starter d. 20. august kl. 11.00

YOGACURA - mental sundhed

Yoga kan lindre og bedre en depression

Depression er en af de hyppigste psykiske lidelser i Danmark, og kan have store personlige omkostninger.
Når man er ramt af en depression, er humøret ofte nedsat, man kan være drænet for energi, søvnen og appetitten kan være påvirket mv. Nogle kan også have svært ved at huske, koncentrere sig og tage initiativ til ret meget.

Depressionstilstande kan nogle gange være vanskeligt at behandle og komme sig over, og man ved efterhånden at en del personer med depression, enten ikke opnår nogen effekt eller ikke tilstrækkelig effekt af den medicinske behandling.

Yoga er effektiv til at lindre og bedre en depressionstilstand. Flere videnskabelige studier har vist, at yoga kan bidrage til at afhjælpe depressionssymptomer, give en bedre søvn og en bedre livskvalitet.

YOGACURA - mental sundhed

8-ugers forløb for depression

YogaCura udbyder nu et lholdforløb for personer, der er ramt af depression.

Holdforløbet er udviklet på baggrund af videnskabelig evidens, teori og undervisers egne erfaringer fra 16 år som sygeplejerske i Psykiatrien.

yoga

På holdet arbejdes med en rolig yogapraksis bestående af fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og mindfulness-øvelser, der skal hjælpe til at lindre og bedre dine depressions-symptomer, din evne til at fungere i hverdagen og din livskvalitet.

Forløbet løber over 8 uger, med yoga 1 gange ugentligt a 90 minutters varighed 

Der optages kun 8 personer på holdet, for at kunne imødekomme og rumme den enkelte deltagers udfordringer

YOGACURA - mental sundhed

Underviser

Helle Østermark Sørensen, Eksamineret Yogalærer, Autoriseret Sygeplejerske, Master i Sundhedsvidenskab

Forløbet ledes og udbydes af YogaCuras stifter; Helle Østermark Sørensen, der er uddannet yogalærer i Mindful Hatha Yoga og Yin Yoga. Helle har desuden 16 års erfaring som sygeplejerske i Psykiatrien, 5 år i klinisk behandling og 11 år i psykiatrisk forskning, og har en Master i integreret sundhedsvidenskab. På denne baggrund har Helle stor erfaring og kendskab til de udfordringer, som personer med depression har - og vil kunne imødekomme og vejlede den enkelt i forhold til dennes udfordringer. 

Pris og Tilmelding

Dette lukkede hold tilbydes udelukkende til personer, som har en aktuel depression.

Pris for forløbet, incl. moms er 1.295 kr.

Ønsker du mere information eller blot tale med mig, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 25 57 90 55 eller på mail@yogacura.dk eller via kontaktformularen.