Yogavejen til indre ro og mental balance

Et 3-dages minikursus

 

Bliv introduceret til, hvorfor og hvordan du bruger yoga til at styrke din mentale sundhed og skabe et liv i bedre balance!

Næste forløb: 7.-9. november 2023 

Er du ramt af depression, angst, stress eller anden mental ubalance og leder du efter en måde, hvorpå du kan hjælpe dig selv til at få det bedre?

Føler du også, at du har prøvet meget, men intet rigtig virker?

Vil du ønske, at du selv kunne gøre noget aktivt for at få det bedre indeni?

Så forestil dig at have et virkningsfuldt værktøj til din rådighed, som kan hjælpe dig med at genvinde håbet og tage hånd om din mentale trivsel.

Dette værktøj er Yoga – og det vil jeg gerne introducere dig til på minikurset:

“Yogavejen til indre ro og mental balance”

Kurset er lavet lige netop til dig, der leder efter et hjælpsomt værktøj til at få det mental eller følelsesmæssigt bedre – og til dig, der gerne selv vil tage ansvar for og hånd om din sindstilstand.

Minikurset foregår over 3 dage, hvor vi følges ad. Hver eneste dag i kurset får du en undervisningslektion og en yogaklasse – og hver aften kl. 19.00 mødes vi online.

I løbet af de 3 dage vil du opdage, hvorfor og hvordan yoga kan hjælpe DIG til bedre mentale trivsel og bedre balance i din tilværelse.

Dette yoga-kursus er anderledes og giver dig et nyt perspektiv

Fordi vi har specifikt fokus på mental sundhed og trivsel !

I modsætning til andre kurser, som introducerer til yoga, giver minikurset “Yoga-vejen til Indre Ro og Balance” en grundig introduktion til at bruge yoga som et stærkt værktøj til at styrke mental sundhed.

I minikurset får du hver eneste dag:

 • Forklarende og uddybende lektioner; der giver dig forståelse for, hvordan og hvorfor yoga kan hjælpe og styrke din mental sundhed og skabe udvikling hos dig.
 • Ekspertudviklede yogaklasser; udformet til at vise dig, hvordan du laver yoga på måde, der afhjælper mistrivsel og fremmer indre ro og sindsligevægt.
 • LIVE interaktive sessioner; med undervisning og guidet meditation samt tid til vejledning og spørgsmål. Dette foregår i en lukket gruppe med de andre deltagere på kurset.

Med dette mix af vejledning, viden og værktøjer får du en god introduktion til og forståelse af, hvordan og hvorfor yoga hjælper til at styrke din mentale sundhed.

Det er mig, der guider dig igennem minikurset

Sygeplejerske, Yogalærer, Specialist i mental sygdom og sundhed

Mit navn er Helle Østermark Sørensen, og jeg er en erfaren psykiatrisk sygeplejerske og yogalærer med en stor passion for mental sundhed og trivsel.

I årenes løb har jeg været set, hvordan yoga kan bidrage til lindring og bedring hos personer med mental mistrivsel eller udfordringer.

Med min ekspertise inden for både psykiatrisk behandling og yoga er jeg begejstret for at kunne vise og guide dig på denne rejse mod mental bedring og trivsel.

Se, hvad du får i minikurset:

Vi kommer nemlig omkring rigtig meget på 3 dage

Dag 1: Få bedre kontakt til dig selv med YOGA 👇

YOGA kan hjælpe til selvudvikling
 • Lektion: “Derfor er yoga en træning for både krop og sind” 📖
 • Yogaklasse: “Mærk dig selv og din indre kerne” 💕
 • LIVE session: Guidet meditation, opfølgning på dagens lektion samt Q&A 💻

Dag 2: Skab balance i dine følelser med YOGA 👇

Yoga kan hjælpe til mental balance
 • Lektion: “Derfor kan yoga skabe balance i sindet” 📖
 • Yogaklasse: “Skab indre ro og følelsesmæssig balance” 💕
 • LIVE session: Guidet meditation, opfølgning på dagens undervisning samt Q&A 💻

Dag 3: Opbyg mere omsorg for dig selv med YOGA 👇

Yoga kan hjælpe til større medfølelse
 • Lektion: “Sådan laver du yoga på en omsorgsfuld og gavnlig måde” 📖
 • Yogaklasse: “Giv plads til selvomsorg” 💕
 • LIVE session: Guidet meditation, opfølgning på dagens undervisning samt Q&A 💻
Genvind troen på, at du kan få det bedre !

Hvis du deltager på minikurset, vil du:

 • Opdage yogas potentiale for mental sundhed – og hvordan yoga effektivt kan supplere de traditionel behandlinger for sindslidelser og forbedre dit mentale velvære markant.
 • Forstå videnskaben bag yoga – og få indsigt i de principper, der gør yoga til en effektiv terapeutisk praksis for mental sundhed.
 • Få fornyet håb og handlekraft – ved at se, hvordan du kan få det bedre og leve et tilfredsstillende liv ved at indarbejde yoga i din rejse mod bedre mentale sundhed.
 • Få tilgængelige og praktiske værktøjer – og blive introduceret til teknikker og øvelser, som du kan integrere i din dagligdag.

Sådan foregår kurset

ALT UNDERVISNING FOREGÅR ONLINE

”Yoga-vejen til Indre Ro og Balance” er et tidsafgrænset minikursus, der strækker sig over tre dage.

Hver dag får du adgang til optaget undervisningslektion og en guidet yogaklasser. Hver aften kl. 19.00 mødes vi LIVE, hvor vi følger op på dagens undervisning, mediterer sammen samt deler erfaringer og indtryk.

Kurset er indrettet på en måde, der hjælper dig til at mærke, erfare og forstå, hvordan yoga kan hjælpe dig i retning mod bedre mental sundhed.

Du har adgang til kursus-materialet i et helt år fra købsdato, så du kan se det igen lige så tit, du har lyst, tid og behov.

Det eneste udstyr, du har brug for, for at kunne deltage er: Dig selv, en yoga/træningsmåtte, en internetforbindelse og tid !

Investér i din mentale trivsel

Tag første skridt mod et liv i bedre balance

Du kan komme med på minikurset for blot 117 DKK. Så for relativ få kroner får du masser af værdi, som kan hjælpe dig på din rejse mod bedre mental trivsel.

Næste forløb foregår d. 7.-9. november 2023 – og du kan nu forhåndstilmelde dig til dette forløb.

Tilmelding lukker d. 5. november. Så gå ikke glip af denne mulighed for at arbejde med dig selv og din mentale sundhed.

Er du medlem af Klub YogaCura koster minikurset dig ikke noget – og du får automatisk adgang til det. Det er nemlig en af dine medlemsfordele 🙂

Som deltager på kurset får du en ekstra bonus:

Nemlig 1 måneds gratis adgang til medlemsportalen “Klub YogaCura” – uden nogen form for binding.

Klub YogaCura er en online yoga-platform, hvor du kan dyrke rolig, sansende og mindful yoga med fokus på mental sundhed og trivsel. Her kan du lave yoga hjemme i dine trygge omgivelser, hvor du ikke behøver at sammenligne dig med andre. I Klub YogaCura bruger du kroppen samtidig med at du træner sindet.

Vær med – selvom du ikke har prøvet yoga før 💕

Dette minikursus er perfekt til begyndere uden tidligere yogaerfaring.

Du vil modtage en god introduktion til yoga – og en blid og “helt-nede-på-jorden” guidning til yogaøvelserne, hvilket gør dette mini-kursus tilgængeligt for alle.

Så nu kan du:

Tilmelde dig og glæde dig til at dykke ned i, hvordan yoga kan hjælpe dig til bedre mental sundhed.

Så tag det første skridt i dag mod et liv i bedre følelsesmæssig balance, større modstandsdygtighed og handlekraft.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig på denne rejse.